VMBO

Ontdek waar jij goed in bent op het vmbo. Van mode tot sport en van autotechniek tot handel en economie. Met jouw talent maak je het verschil!
 

HAVO

Pas je kennis graag toe in de praktijk? Ontdek dan de onbegrensde mogelijkheden van de havo. Met een actieve houding bereik je wat je wilt. Doe mee!
 

VWO

Ben jij een wereldburger in wording? Verleg dan je grenzen op het vwo. Met een stevige theoretische basis ligt de wereld aan jouw voeten. Ontdek en verleg je grenzen!
 


Vergroot je wereld!

Een wereldburger kent geen grenzen. Door het internet zijn ze voor jou al lang van de kaart. De hele wereld is jouw werkgebied. Afstand, tijd, plaats en taal spelen geen rol. In deze wereld is het belangrijk om te weten waar je goed in bent, wat je kent en kunt en ook wat je deelt en bijdraagt.

Op het Marne College verleg je je grenzen vanuit een vertrouwde basis. Elkaar echt kennen, dat is een voorwaarde om van en met elkaar te leren. Interesse in de ander, aandacht voor jou. Alleen dan vertel je waar je voor staat, is er begrip voor elkaar en durf je voor je mening op te komen. Het Marne College stimuleert die verbondenheid. Ook op internationale schaal!
Met een actieve houding bereik je wat je wilt. Op het Marne College leer je om eigen verantwoordelijkheid te nemen. En… wie risico’s neemt, maakt kans op een uitglijder. Dit hoort erbij: fouten maken is ook leren. Samen worden we er wijzer van. Zet de eerste stappen om jouw wereld te vergroten:


Welkom op het Marne!
Nieuws

29/92017
Oud-leerling Marne college promoveert

Een bericht om trots op te zijn: Elmar Pieterse, oud-leerling van het Marne college, promoveert op 6 november tot doctor in de medische wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zijn proefschrift handelt over de auto-immuunziekte SLE.... lees verder
31/82017
Nieuws- start schooljaar '17/18

Download hier de informatiebrief start nieuwe schooljaar.... lees verder
2/22017
Leerlingen Marne College ontmoeten minister Bussemaker in Den Haag

Op woensdag 1 februari zijn Anneke v/d Werf en Dylan Terenstra uit respectievelijk 5 en 4 atheneum van het Marne College naar Den Haag gegaan om het GEO-WATER project te pitchen. Minister Bussemaker heeft het internationale GEO-WATER project van het Marne College en IVN als 'good example' van sector overstijgende Erasmus+ projecten geïntroduceerd tijdens de viering van het 30 jarig bestaan van Erasmus+. ... lees verder
Vergroot je wereld!
DISCLAIMER
Marne College is een school van CVO Zuid-West Fryslân