VMBO

Ontdek waar jij goed in bent op het vmbo. Van mode tot sport en van autotechniek tot handel en economie. Met jouw talent maak je het verschil!
 

HAVO

Pas je kennis graag toe in de praktijk? Ontdek dan de onbegrensde mogelijkheden van de havo. Met een actieve houding bereik je wat je wilt. Doe mee!
 

VWO

Ben jij een wereldburger in wording? Verleg dan je grenzen op het vwo. Met een stevige theoretische basis ligt de wereld aan jouw voeten. Ontdek en verleg je grenzen!
 


Vergroot je wereld!

Tijdens het OPEN HUIS, op woensdag 1 februari '17, werd er door vele kinderen met hun ouders een ontdekkingsreis door het Marne college gemaakt. 
Voor beelden en een sfeerimpressie zie pagina Open Huis onder 'Kom ook!' 

Beelden van de geslaagde Proeflessen op 17 en 25 januari zijn terug te vinden op de pagina Proeflessen onder 'Kom ook!' 

Een wereldburger kent geen grenzen. Door het internet zijn ze voor jou al lang van de kaart. De hele wereld is jouw werkgebied. Afstand, tijd, plaats en taal spelen geen rol. In deze wereld is het belangrijk om te weten waar je goed in bent, wat je kent en kunt en ook wat je deelt en bijdraagt.

Op het Marne College verleg je je grenzen vanuit een vertrouwde basis. Elkaar echt kennen, dat is een voorwaarde om van en met elkaar te leren. Interesse in de ander, aandacht voor jou. Alleen dan vertel je waar je voor staat, is er begrip voor elkaar en durf je voor je mening op te komen. Het Marne College stimuleert die verbondenheid. Ook op internationale schaal!
Met een actieve houding bereik je wat je wilt. Op het Marne College leer je om eigen verantwoordelijkheid te nemen. En… wie risico’s neemt, maakt kans op een uitglijder. Dit hoort erbij: fouten maken is ook leren. Samen worden we er wijzer van. Zet de eerste stappen om jouw wereld te vergroten:


Welkom op het Marne!
Nieuws

17/72017
Zomerschool in het nieuws!

Maak kennis met de zomerschool. Een jong team docenten geeft leerlingen een extra kans alsnog over te gaan naar het volgende leerjaar.... lees verder
17/72017
Leerlingen geslaagd voor B2 Goethe certificaat!

Alle 8 leerlingen die de examens voor het felbegeerde B2 Goethe certificaat aflegden zijn geslaagd.... lees verder
13/72017
Expositiebezoek 2H

Expositiebezoek met werk van Doeke Tolsma in Doopsgezinde Kerk te Bolsward.... lees verder
Vergroot je wereld!
DISCLAIMER
Marne College is een school van CVO Zuid-West Fryslân