Tille nei Wille

Feestcommissie

Tille nei Wille is de feestcommissie van het Marne College. Het is een commissie die bestaat uit ongeveer tien leerlingen en twee coördinerende docenten.

Tille nei Wille organiseert elk schooljaar aan het begin van het schooljaar een onderbouwfeest voor alle leerlingen van klas één tot en met drie. Rond Sinterklaas is Tille nei Wille voor één dag Sinterklaas en mogen alle leerlingen hun schoen zetten. Vlak voor de kerstvakantie wordt het jaarlijkse, succesvolle Kerstgala georganiseerd waarbij alle leerlingen én docenten in hun mooiste galaoutfit naar school komen. Voor alle tortelduifjes op onze school is er rond Valentijnsdag de mogelijkheid om een roos te verzenden naar hun secret love of beste vriend(in). Natuurlijk vergeet Tille nei Wille ook het Paasfeest niet en kunnen leerlingen een leuk prijsje winnen met het zoeken van paaseieren.

Hieronder kun je een superleuke aftermovie zien van het kerstgala 2016 dat door ons werd georganiseerd! Meer zien? Bekijk dan ook de aftermovie van het kerstgala in 2018 op www.facebook.com/TnwMarnecollege/videos/560012614470358/
Vergroot je wereld!
Disclaimer | Privacy
Marne College is een school van CVO Zuid-West Fryslân