Proeflessen

Tijdens de proeflessen heb je kennis kunnen maken met docenten en leerlingen van het Marne college. Alvast een voorproefje van het leven als leerling op het Marne college!

Op dinsdag 29 januari en dinsdag 12 februari 2019 mochten we veel groep 8 leerlingen verwelkomen die mee deden aan een middag vol met doe- leer- en kennismakingsmomenten! 

Als jij hier ook bij was dan hopen we dat je een leerzame en leuk middag hebt gehad. En ben je niet geweest dan kun je altijd nog even sfeerproeven door de foto's hieronder te bekijken. 

MarneSpecial
Tijdens de proeflessen kon je ook voor het eerst kennismaken met een MarneSpecial. Bijzondere lessen die je vanaf de brugklas op het Marne college kunt volgen. Daarbij ga je iedere week twee uren besteden aan de Special die jij zelf hebt gekozen. Daarmee krijg je de kans om iets nieuws te proberen of om je talenten nog verder te ontwikkelen. Op het gebied van Sport, Techniek & Ontwerpen of Podium & Atelier.

 

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor de proeflessen.

Nieuws

21/32019
Perspectief 10-14 Sneek

Stichtingen Palludara en CVO Zuid-West Fryslân introduceren met ingang van augustus 2019 een nieuwe onderwijsvorm voor leerlingen van 10 tot 14 jaar. Onder de naam Perspectief 10-14 wordt het onderwijsconcept in de regio Sneek aangeboden op Hemdijk 47 in het schoolgebouw van csg Bogerman te Sneek. ... lees verder
18/122018
Infoavond TTO

Zit je in groep 8 en ben je geïnteresseerd in het tweetalig vwo? Kom dan langs tijdens de infoavond TTO op woensdag 16 januari... lees verder
12/112018
Cultureel maandbericht november

Deze LF2018 activiteiten vinden er plaats in november... lees verder
Vergroot je wereld!
DISCLAIMER
Marne College is een school van CVO Zuid-West Fryslân