Proeflessen

Tijdens de proeflessen kun je kennismaken met docenten en leerlingen van het Marne college. Deze lessen heten niet voor niets proeflessen, want zo krijg je de kans om alvast iets te proeven van het leven als leerling op het Marne college!

Dinsdag 29 januari en dinsdag 12 februari 2019 zullen de proeflessen plaatsvinden. Twee middagen vol met doe- leer- en kennismakingsmomenten! Alle groep 8 leerlingen kunnen zich hier voor aanvang voor opgeven via de site op deze pagina. Zodra dit mogelijk is zul je dat zien op deze pagina. 


Wil je alvast even een idee krijgen wat er allemaal te doen is bij de proeflessen? Hieronder kun je een sfeerimpressie terugvinden van het vorige schooljaar!


 


Nieuws

12/112018
Cultureel maandbericht november

Deze LF2018 activiteiten vinden er plaats in november... lees verder
18/102018
Samenwerking met Schildersvakopleiding Friesland

Techniek leerlingen van de profielen BWI & PIE zijn voor hun keuzevak: Schilderen van steen- en houtachtige ondergronden aan het werk geweest bij de Schildervakopleiding Friesland in Leeuwarden. ... lees verder
3/102018
Jouw kind, de school, de toekomst

Nieuws van de ouderraad. Lees in dit bericht meer over de waardevolle en belangrijke rol van de ouderraad op het Marne college. Nauw betrokken zijn bij het onderwijs aan jouw kind? Dat kan in de ouderraad! In dit bericht ook het jaarverslag 2017-2018... lees verder
Vergroot je wereld!
DISCLAIMER
Marne College is een school van CVO Zuid-West Fryslân