Proeflessen

Tijdens de proeflessen kun je kennismaken met docenten en leerlingen van het Marne college. Deze lessen heten niet voor niets proeflessen, want zo krijg je de kans om alvast iets te proeven van het leven als leerling op het Marne college!

Dinsdag 29 januari en dinsdag 12 februari 2019 zullen de proeflessen plaatsvinden van 13.45 tot ongeveer 16.00 uur. Twee middagen vol met doe- leer- en kennismakingsmomenten! Alle groep 8 leerlingen kunnen zich hier voor aanvang voor opgeven via de site op deze pagina.

Meld je je aan voor vmbo basis/kader dan volg je de proeflessen op Schoolstraat 7 en kun je kiezen uit aantal praktijkvakken. Kies je voor gt, havo, vwo of TTO? Dan volg je de proeflessen op Schoolstraat 1. Voor TTO is er een speciaal programma waarbij je kennis maakt met tweetalig vwo. Meld je je aan bij gt, havo, vwo dan kun je ook nog kiezen welke MarneSpecial je tijdens de proeflessen wilt volgen.

MarneSpecial
Een MarneSpecial ga je op het Marne college vanaf de brugklas volgen. Daarbij ga je iedere week twee uren besteden aan Special die jij zelf hebt gekozen. Daarmee krijg je de kans om iets nieuws te proberen of om je talenten nog verder te ontwikkelen. Op het gebied van Sport, Techniek & Ontwerpen of Podium & Atelier.

Ik meld mij aan voor de proefles van

vmbo basis/kader
gt, havo, vwo
vwo tweetalig (TTO)

 
Naam *
E-mail adres *
Basisschool *
 
Anti-spam controle : 5 + 5 = ?

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.


Nieuws

18/122018
Infoavond TTO

Zit je in groep 8 en ben je geïnteresseerd in het tweetalig vwo? Kom dan langs tijdens de infoavond TTO op woensdag 16 januari... lees verder
12/112018
Cultureel maandbericht november

Deze LF2018 activiteiten vinden er plaats in november... lees verder
18/102018
Samenwerking met Schildersvakopleiding Friesland

Techniek leerlingen van de profielen BWI & PIE zijn voor hun keuzevak: Schilderen van steen- en houtachtige ondergronden aan het werk geweest bij de Schildervakopleiding Friesland in Leeuwarden. ... lees verder
Vergroot je wereld!
DISCLAIMER
Marne College is een school van CVO Zuid-West Fryslân